„Постоянно ме питат дали ще бъда следващият Ерген“ – сподели актьорът Филип Буков в „Преди обед“.

„Само клюка е. Всичко тръгна от шеги на моите приятели. Бях дълго време обвързан, но останах сам точно при излъчването на романтичното риалити и приятелите се шегуваха, че трябва да се запиша. Иначе чисто хипотетично бих участвал, но не знам кога се снима. Не трябва снимките да пречат на спектаклите, в които играя“ – поясни Филип Буков.

Той играе в българския комедиен сериал „Татковци“, който тази вечер (6 юни) се завръща в ефира на bTV с премиерни епизоди. Зрителите ще могат да проследят новите премеждия, пред които ще се изправят любимите „татковци“ Алекс, Радо, Тодор и Слави, от понеделник до четвъртък от 21:00 ч.

„Връзката ми продължи 9 години, беше ученическа любов. Мина много време, не създадохме семейство и всеки пое по своя път. Тя беше инспектор по ядрена сигурност в АЕЦ Козлодуй. Даже ме питаха дали Деница от "Ергенът" не е моята бивша приятелка“ – разказа Филип Буков.

Той допълни, че с другите „Татковци“ са се сприятелили.

„Както знаете, на тях им се родиха деца, и когато кажа, че съм се наспал, тренирал съм два пъти, запознал съм се с някоя дама и т.н., те реагират с „Тихо, не се обаждай!“ – сподели със смях актьорът.

Той призна, че във втори сезон на сериала неговият образ ще се промени.

„Осъзнава се и иска да спечели Еми. Освен това в професионален план ще има големи затруднения“ – поясни Филип Буков.

На 18 юни в полунощ той ще участва в състезанието „Витоша 100“.

„Преди участвах с велосипед, имах добри класирания, но сега ще съм пеша с трима съмишленици. Скороходство се казва това, защото няма как да тичаш в продължение на 100 километра“ – обобщи Буков.