Павел Иванов, Филип Буков, Христо Пъдев и Стоян Дойчев, познати на публиката като екип от сериала "Татковци", се събират заедно в авторски проект, наречен "Петък вечер". 

Какво правят татковците в петък вечер? Премиерата на спектакъла ще бъде на 27 май, а билетите вече са разпродадени. Ако сте фенове обаче и искате да разберете, може да гледате представленията във Варна. Бургас и Велико Търново. 

В студиото на "Тази сутрин" актьорите споделиха, че помежду им по време на снимките на сериала е имало много хубава енергия. Именно нея искали да уловят и да запазят и затова са решили да я използват и в новия проект. За да бъде достоверна актьорската им игра, една петък вечер всички се събират заедно и обикалят софийските барове.

Наричат преживяването си "тийм билдинг". Признават, че не им се случва често да излизат по заведения, заради ангажименти с работата и семействата си. Навсякъде ги посрещнали добре, но най-топло било отношението в софийско поп-фолк заведение. 

Изключение прави Филип Буков, който признава, че често излиза вечер на заведения, но без да стои дълго време. Ежедневието му включва ранно ставане и усилени тренировки. Актьорът усилено се подготвя за Витоша 100. На състезанието се минава дестинация от 100 км през нощта. 

Добрата си физическа форма актьорът демонстрира и в новото представление. Истинско предизвикателство за него е и ролята на жена, в която влиза.  

"Един приятел все ми казва "Моля те, ожени се, защото ми писна да живееш по-добре от мен" - е любимата реплика от представлението на Пъдев. 

Представлението ще се играе във Варна, Бургас, Велико Търново и София.