Руни Мара е бременна! 38-годишната актриса очаква второто си бебе от годеника си Хоакин Финикс, пише "Пийпъл".

Мара присъства на премиерата на филма "Кухнята" (La Cocina) на Алонсо Руиспаласиос по време на филмовия фестивал Берлинале в Германия, когато едва прикриваше наедрялото си коремче под дълга черна рокля.

На червения килим на 74-ия международен кинофестивал тя премина в рокля на Givenchy с открити рамене, която дори без да е тясна, не скриваше заобленото й коремче. Актрисата дори позираше пред фотографите с ръка върху корема си, сякаш за да го подчертае нарочно.

Снимка: Getty Images

Представители на Мара и Финикс засега не са коментирали официално новината.

Мара и 49-годишният Финикс се сгодиха през 2019 г., след като се срещнаха през 2012 г. на снимачната площадка на научнофантастичната драма "Тя" (Her).

Снимка: Getty Images

Двамата вече са родители на син - Ривър, който се роди през 2020 г. Името на сина им е в памет на по-големия брат на Финикс, който почина от свръхдоза на 23 години на 31 октомври 1993 г. 

Снимка: Getty Images

Мара и Финикс тогава не оповестиха публично новината за бременността на актрисата, като двойката имаше редки появи на червения килим по-рано същата година - на Златните глобуси през януари 2020 г. и на Оскарите месец по-късно.