Те са новите звезди на Коледа! Опознай ги и ги подкрепи! Амбицията им е да станат част от голямата коледна сцена, така че трябва да избереш участника с най-много качества. (Запознай се с участниците и гласувай за тях тук >>>)

Прочети и какво ново се случва около тях:

Група ризи се включиха в подкрепа на чорапа

Съседки на чорапа, които дълго време са живели с него в един гардероб, споделиха, че му стискат ръкави.

"Познаваме се от доста години. Е, вярно, той е на по-долния етаж, но е чисто и спретнато момче. Душата му - памук”, споделя втората риза отляво-надясно. "С мен винаги добре се е комбинирал, с тези цветове... Само, като се изсуне надолу, малко се излагаше”, споделя друга. "Ние мислим, че най-накрая в реалити заслужава да спечели един скромен, обикновен човек, простете - чорап”, заключват фенките с якички.

Тестото обмисля да мине под ножа

За пореден ден Тестото се мъчи да преодолее йо-йо ефекта.  След като гледа разговор в сутрешен блок на тема "За” и "против” пластичната хирургия“, облият герой се колебае дали да не избере лесния път и да легне под ножа.

"Вече два дни се бъхтя и нищо. Истината е в хирургията! Аз пак ще си подпухвам, тая сода ме разби. Ама поне обръчът ще се стегне”, демонстрира за пореден път чувството си за хумор участникът.

Хорото сменя китката с вратовръзка BG

С бавни стъпки Хорото вече се готви за новогодишната нощ на пл. "Батенберг”. От известно време то захвърли китката и калцуните. Очевидци твърдят, че са го видели да мери костюм в елитен столичен магазин.

"Строил съм всички в готовност. Пробвах да звънна и на президента да се разберем за музиката, ама нещо не ми вдигна, ще пробвам пак. Хорото е упорито”, засуква мустак то. Запитано дали, ако победи, би заменило селския двор с кабинет, то беше категорично, че предвид промяната на геополитическата ситуация и членството ни в евроатлантически структури, се налага въпросът да бъде поставен на допълнително разглеждане, като, разбира се, няма да има злоупотреби с еврофондове, на общо основание.

Искри припламват между Баницата и Тестото

Слуховете за искрите между Баницата и Тестото май не са само слухове. Други участници коментират, че когато са заедно, стъклото на фурната се поти.

"Имаме много общо. Вечер излизаме заедно на масата. Той единствен иска да надникне в тънкокория ми свят”, срамежливо се усмихва Баницата. "К‘во искате, замесени сме от едно тесто”, завършва борещият се да влезе във форма герой.

Любимката на журито се чувства неразбрана

Временният лидер – Селската Пръчка, сподели, че откакто води, другите започват да я изолират. "Постоянно се събират, шушукат си нещо, а аз – седя сама, самотна на върха”, разкрива потенциалната коледна звезда. Крехката участничка мисли, че популярността й се дължи на съвкупност от множество различни фактори и благодари на човечеството за подкрепата.

"Те, нещата, са комплексни, но с необходимите качества, талант, късмет и работа в добър екип всичко се постига”, каза още тя. Признава, че вече е получила предложение от голяма продуцентска кампания, но засега иска да се фокусира само върху състезанието.