Звездата от „Здрач“ Келан Лътц и Британи Гонзалес публикуваха в Инстаграм видео, показващо как бъдещата майка разбира пола на очакваното бебе.

33-годишната Гонзалес дърпа лентички, висящи от плюшено сърце, пълно с конфети. Първоначално напрежението идва от това, че не е ясно коя лента отключва падането на конфетите, чийто цвят би трябвало да разкрие пола на детето.

Докато дърпа лентичките, Гонзалес държи дъщеричката им Аштин Лили, която след седмица ще навърши годинка. В един момент от сърцето започват да падат розови конфети и Британи вече е убедена, че ще роди момиченце.

В този момент обаче 36-годишният актьор разтърсва сърцето, от което се посипват сини и розови конфети и жетони. Изненаданата Британи пита дали това не означава, че ще имат близнаци. Келан Лътц отрича и обяснява, че жетоните трябва да се преброят по цветове ръчно. По-големият брой разкрива пола на детето.

След преброяването на над 100 жетона Британи Гонзалес разбира, че очаква мъжка рожба.

Двойката обяви, че чака второ дете в началото на февруари. Британи съобщава новината на съпруга си чрез съобщение на телефона. Вижте видеото от този момент тук:

В началото на 2021 г. Гонзалес призна, че през януари 2020 г. е направила аборт в шестия месец.

„Отидох на лекар в Лос Анджелис. Келан бе в Ню Йорк и нямах търпение да му пратя новите снимки и видео от прегледа. Оказа се, че дъщеричката в тялото ми вече бе отишла при Исус“ – написа съкрушената Гонзалес.

Повече по темата можете да прочетете тук: