Началото на февруари донесе лоши новини за семейството на актьора Келан Лътц. След като в края на миналата година двамата обявиха, че са в очакване на първото си дете, съпругата му загуби бебето в шести месец от бременността. 31-годишната Британи Гонзалес съобщи тъжните новини в профила си в Инстаграм със своя бременна черно-бяла снимка и писмо до неродената си дъщеря:

 „Малко момиченце, за мен беше чест и удоволствие да бъда твоя майка през последните 6 месеца… Ти си в ръцете на Исус сега и един ден ще се срещнем наистина. Ще се видим в рая… твоята майка те обича много.“

Тогава съпругата на актьора от „Здрач“ добави, че все още не e готова да сподели какво точно се е случило. Междувременно Гонзалес сподели още, че бебето й липсва и че кърмата й дошла, гърдите й били твърди като камъни и болят ужасно много, което за нея е „най-жестокото напомняне, че няма бебе, което да нахрани.“

Две седмици по-късно блондинката информира своите фенове в социалните мрежи как се справя с тежката загуба и напомня, че болката може да направи така че да пропуснем моментите, които ни носят радост и ни правят щастливи.

„След такава трагедия може да е изкушаващо да изключиш себе си, за да не чувстваш болка. Или да влезеш в режим на оцеляване. Но когато изключиш себе си за болката, изключваш себе си и за нещата, които ще те направят щастлив. Това ми се е случвало в миналото. Повече от веднъж. Мога да ви кажа, че отнема много работа да затоплиш сърцето си, след като е изстинало."

Британи обяснява още, че през последните две седмици след загубата се опитва да „затопли“ сърцето си, за да не изпуска всички специални моменти, които я карат да се смее и да бъде щастлива отново. Вдъхвайки кураж на много хора по света, тя продължава с оптимистичните думи „Както моят доктор ми каза в деня, в който разбрах, че нашето малко момиченце няма сърдечна дейност: „Това не е краят на твоята история. Това просто е лош период. Ти ще преминеш през това.“ Ако имаш лош период, това не е краят на историята и за теб. Ще преминеш през това. Поддържай сърцето топло. Светът се нуждае от него“.

34-годишната звезда от „Здрач“ също проговори за загубата, наричайки своята съпруга „моята жена чудо“.

Келан и Британи се ожениха тайно в края на 2017 година и обявиха новината в Инстаграм.