. Той и годеницата му, вече съпруга, Британи Гонзалес са си казали „да“ на тайна церемония. Двамата обявиха, че семейният им статус е сменен в Инстаграм със сладка снимка, на която двамата държат калъфи за документи, на които пише „Господин“ и „Госпожа“.

Британи също промени фамилията си в Инстаграм – от Гонзалес тя вече е Лътц.

 

Ако ме познавате добре, знаете, че Денят на благодарността е най-любимият ми празник!! Опитвам се да живея и да бъде благодарна за всичко и всички в моя живот. На този Ден на благодарността едно от нещата, за които съм най-благодарна е, че се забърках в приключението на живота ми с този човек, известен още като моя СЪПРУГ. Обичам те толкова много @kellanlutz. Пожелавам ви най-щастливия Ден на благодарността!! А вие за какво сте благодарни?“, написа Британи в профила си в социалната мрежа.

Келан и Британи обявиха годежа си през октомври. По-късно Лътц сподели в различни интервюта, че с годеницата му си мечтаят за сватба на брега на морето и са оглеждали дестинации като Пуерто Рико и Хаваи. Засега мястото и самата дата на сватбата не са известни.