Колумбийска двойка успя да обърне всички погледи към себе си, обявявайки новината, че очаква първото си бебе. Необичайното в историята е, че бъдещата майка е на 55 години, а половинката й е с 31 години по-млад от нея.

Алина Лозано и Джим Веласкес съобщиха щастливата новина миналата седмица, като показаха положителен тест за бременност в социалните мрежи и много от последователите им помислиха, че това е шега.

„По време на менопауза няма бебета“, гласят някои от коментарите под поста.

Алина и Джим се ожениха през ноември месец миналата година. И двамата са актьори, а 24-годишният Веласкес е и инфлуенсър. Сватбата им предизвика огромен дебат, най-вече заради голямата разлика във възрастта им. 55-годишната Алина обаче настояваше, че връзката им не се основата на финансова изгода за по-младата й половинка.

"Имам връзка с Джим, защото той е успял мъж. Когато се запознахме, той вече печелеше пари като инфлуенсър, работи и като професионален актьор; така че ние сме красив отбор в живота и в любовта", казва Алина за връзката си.

Оказва се, че Джим е израснал, гледайки своята бъдеща съпруга по телевизията и още тогава е бил влюбен в нея. Алина е родена в Колумбия през 1969 г. и освен актриса е и сценарист. За първи път се появява в различни колумбийски сапунени опери през 1991 г., след което се снима в популярни и излъчвани по националната телевизия сериали.

„Алина, израснах, гледайки те и от този момент знаех, че ти си жената на живота ми, искам да си с мен до края на дните ми“, заявява младият актьор по време на предложението за брак.

Днес двойката, която има общо близо 1 милион последователи в Инстаграм, успя отново да шокира всички с обявяването на новината, че семейството им ще се разрасне.

"Приятели, зачеването по естествен път е трудно, но науката е напреднала много. Нарича се асистирана репродукция. Трябва да се намери донор на яйцеклетки и да се премине през целия процес, който е много дълъг. Също така трябва да спестите малко пари, но е напълно възможно“, обяснява бъдещата майка.

За да зачене, двойката е посещавала клиника за лечение на безплодие и е похарчила 100 милиона песос, които се равняват на 26 хиляди долара.