Те са известни с професиите и хобитата си и имат много последователи в социалните мрежи. Но преди всичко те са дъщери. И по тази причина често в постовете им попадат и техните майки. 

Силвена Роу, Хепи Ванче и Мартина Вачкова споделят в кадри и коментари как изглеждат техните майки и какво обичат да правят, когато са заедно.  

"Небето ти лежи под нозете на майка ти" e фраза, която шеф Силвена Роу от MasterChef публикува в Инстаграма си. В профила си тя сподели кратко видео, на което е заедно с майка си. 

"Обичаме ви! Благодарим ви за вашата любов и за вашето чудесно отношение" - каза тя и двете помахаха в кадър.  


В MasterChef шеф Роу казва, че майка й Кунка е нейното вдъхновение да обича качествената храна и да я приготвя по най-добрия начин.

В предишния сезон на кулинарното шоу шеф Роу имаше специален Master Class с нейната майка. Заедно те превърнаха сантиментален кулинарен спомен от детството в модерен веган десерт. Тогава двете приготвиха веганова торта без захар и глутен. 

Силвена Роу е родом от Пловдив, където и досега живее нейната майка. 

 

Хепи Ванче - победителката от "Фермата" също прекарва много от свободното си време, заедно със своите родители.

В интервюта тя е споделяла, че когато не пътува по работа или за удоволствие, винаги е с тях двамата и обича семейния уют. 

Снимка: https://www.instagram.com/vanny_ilva/

Ваня се ражда в осмия месец и казва, че може и това да е причината да е такава "шматка".

Когато е била малка, майка й заминава да работи в чужбина. Това я прави много силна и борбена, а към момента особено много цени родителите си.  

Майката на актрисата Мартина Вачкова съвсем скоро навърши 80.  

Тя сподели снимка, на която Силвия Вучкова държи пищни букети с лалета и други пролетни цветя и видимо е много радостна. 

 

Съпругата на известния български актьор Григор Вачков в миналото е работил като редактор и репортер. 

С коментар под поста юбилея й честитиха Нина Николина, Георги Тошев, Тончо Токмакчиев, Катето Евро и други, като й пожелаха най-вече здраве. 

"Баба, мама и внуче" пише актрисата към снимка, споделена през лятото на 2019 г. От кадъра с майка и и дъщеря и Рада се вижда, че трите жени умеят се забавляват с заедно танци. Те са заедно и когато Рада е абитуриентка през 2016.