Победата за мен беше признанието от всички хора, че са повярвали в доброто, че е хубаво да се усмихваш и че дори в трудни моменти, ако си вярваш, всичко се получава, споделя Ваня в студиото на предаването 120 минути

Ваня се ражда в осмия месец. Казва, че може и това да е причината да е такава "шматка".

Когато е малка, майка й заминава да работи в чужбина. Това я прави много силна и борбена, а към момента особено много цени родителите си. 

"Коледата е моментът, в който аз съм задължително с мама и тати. На следващия ден може да отплавам нанякъде, но тогава съм с тях."

Възклицанието "Юхууу!"се превърна в нейна запазена марка. Сама признава, че го използва отдавна. Много хора покрай нея са се възмущавали, че това е твърде детско поведение. На това тя отговаря така:

"Да запазиш детето в себе си, не означава, че не си сериозен и не можеш да правиш сериозни неща."

Хепи Ванче говори добре 5 езика - испански, френски, английски, немски и италиански. Няма си любима дума на някой от тях, но най-забавно звучащата, за която се сеща, е la vatrice - първата, която научава на италиански. Означава "пералня". 

Да работи в офис не е нейното занимание, защото не може да се задържи дълго време на едно място. Сама е учудена, че е висяла на гредата цели 3 часа. Усмихнатата Ваня не може да се похвали с голям успех в любовта. 

"Често ми разбиват сърцето. В повечето случаи се влюбвам, но дори и след това не съжалявам. Всеки път си мисля, че това е моят човек и после ми е мъчно. Но пък съм щастлива в този период. Очаквам сега истинската голяма любов - когато е рекъл Господ!"

Кандидатства за "Фермата", докато е в хостел в... Уругвай. Отива там, защото за пореден път е с разбито сърце. Заради откраднат телефон, не успява да довърши регистрацията си. Съдбата обаче явно си знае работата, защото след като се връща и въпреки сложната обстановка с коронавируса в България, тя разбира, че все още може да се запише. 

"Не е толкова лесно да те изберат и на кастинга. Аз дойдох с колелото. Може би това ги впечатли!"Във всички съобщения, които получава след финала на "Фермата", хората й казват, че се гордеят с нея. Това я кара да мисли, че е приета и й вярват.

"А вярвайки в мен, са повярвали в себе си. Победата ми беше признание, че можем да сме добри и щастливи."

Признава, че е леко досадна, но "това не значи, че не съм щастлива". За Хепи Ванче щастието е особено важно.  

"Може би хората ги е страх от щастието. Трябва да сме по-смели! И аз плача и съм минала през какви ли не трудни моменти, но се стремя да гледам положителното."

През искрен смях споделя, че със стоте хиляди ще си купи "гарсониерка или тераса на гарсониерка". Не парите са били целта й, а победата, която приема като признание от хората за самата нея. 

Цялото предаване може да гледате на btvplus.bg.