Яни Андреев, победител в трети сезон на "Фермата" и участник в осмия сезон на риалитито, отпразнува 35-ия си рожден ден в Гърция. Той е заедно с приятелката си в Ставрос, като едноседмичното пътуване е подарък от нея за празника.

Снимка: Личен архив

„Тук морската храна е много вкусна. Аз обаче не съм й голям фен и на празничната вечеря хапнах свинска пържола, която също беше много добра – като едно време в нашето детство“ – сподели пред LadyZone.bg Яни, който е получил обаждания за празника от Чавдар, Гуспата, Милена, Лили, Гечо и други фермери.

Снимка: Личен архив

„Не сме мислели за сватба, но по случай рождения ден си пожелахме люлка“ – призна пчеларят от село Козлец.

Снимка: Личен архив

Той обясни, че многото дъждове са направили сезона доста труден. Пчелите не могат да пашуват нормално, а и всичко е изместено във времето. В по-високите части на страната природата е с един месец назад. Сега цъфтят растения, които обикновено по това време са изсъхнали. Акацията дори е цъфнала за втори път.

Снимка: Личен архив

Миналата седмица Яни е получил и друг подарък за рождения си ден. Дипломирал се е като инженер технолог във винопроизводството, завършвайки Университета по хранителни технологии в Пловдив.

Още през 2019 г. той сподели пред bTV „Искам да направим малка винарна от порядъка на 5-10 хиляди бутилки и да затворим цикъла с гроздето. Животът е мед и вино. Важното е да има здраве!“