Инстаграм акаунтът на принцеса Шарлийн от Монако изчезна от социалната мрежа и това засили слуховете за раздялата й с Албер II. 45-годишната принцеса имаше 462 000 последователи в социалната мрежа. Там тя споделяше моменти от личния си живот, като публикуваше снимки със съпруга си и децата си – 8-годишните близнаци Жак и Габриела.

Снимка: Getty Images

Наскоро редица европейски медии съобщиха, че Шарлийн живее в Швейцария и се среща със съпруга си „само по график“. Журналистите твърдят, че тя и Албер само създават вид, че всичко върви гладко в семейния им живот. Всъщност това не е така, а Шарлийн идва в Монако само за официални събития.

Снимка: Getty Images

Разбира се, двойката побърза да отрече слуховете. Онзи ден в мрежата се появиха снимки, показващи семейството на почивка с децата си в Корсика. Мнозина обаче не повярваха на тази семейна идилия, смятайки я за "инсценирана".

Появи се и още един повод за клюки около кралското семейство на Монако. Албер II присъства на рождения ден на своя извънбрачен син Александър Грималди, който навърши 20 години. Снимка от почивката беше споделена от майката на младия мъж, бившата стюардеса на Air France Никол Коуст. С нея Албер II имаше тайна връзка още преди брака си с Шарлийн. Наскоро Александър даде интервю за Point de Vue, в което говори за връзката с баща си и сестра си Джазмин Грейс Грималди, незаконната дъщеря на принц Албер от американката Тамара Ротоло.

Снимка: Getty Images

Припомняме, че слуховете за разногласия в отношенията между Шарлийн и Албер циркулират от дълго време. През 2021 г. по време на пътуване до Южна Африка Шарлийн се разболя тежко и прекара 10 месеца далеч от семейството си, а скоро след завръщането си в Монако отново замина за Швейцария за лечение.

Медиите тогава писаха, че принцесата е била в клиника, където лекуват нервни разстройства. Впоследствие тя все пак се върна в двореца и започна да се появява на официални събития, но на снимките изглеждаше депресирана. Албер отдаваше всичко на факта, че жена му все още не се е възстановила напълно, припомня БГНЕС.

Снимка: Getty Images