Певецът Джон Леджънд и моделът Криси Тейгън очакват своето трето дете. Новината беше съобщена от звездната двойка по много интересен начин – чрез новото видео „Wild” на 41-годишния изпълнител, което феновете имаха възможност да видят за първи път в четвъртък.

Снимка: Screenshot/Youtube

В него се вижда как Джон обгръща с ръце Криси, която пък е сложила нежно ръцете си на корема – ясен знак за почитателите им, че двамата очакват към семейството да се присъедини още един член.

Видео хостинг услугата Vevo пък съобщи в Туитър, че във видеото има „красива изненада“, която очаква феновете на певеца. Още едно доказателство за бременността на Криси е коментарът на почитател, който беше харесан от Джон Леджънд в Туитър „Плача, обичам Криси и Джон много и това са страхотни новини. Гледайте новото му видео... много е сладко!!!!“

А само преди часове самата Криси потвърди, че е бременна, като показа наедряло коремче в Туитър:

41-годишният музикант и 34-годишният модел вече са родители на 4-годишната Луна и 2-годишния Майлс.

Новината е малко изненадваща с оглед на операцията, която Криси преживя през юни – за премахване на гръдните импланти. А миналата година моделът заяви, че би искала да изчака малко повече, преди да пристъпят към разширяване на семейството отново.

Криси и Джон са споделяли и за трудностите около забременяването, като и двете им деца са заченати чрез инвитро.