Дженифър Лопес отпразнува рождения ден на близнаците си и даде възможност на феновете си в Инстаграм да надникнат в съвместния й живот с Бен Афлек.

53-годишната певица сподели видео, изпълнено със специални семейни моменти, по случай 15-ия рожден ден на Еми и Максимилиан. Джей Ло е майка на близнаци, чието отглеждане споделя с бившия си съпруг Марк Антъни.

Снимка: Instagram

„Честит рожден ден на моите красиви, блестящи кокосови орехчета!", написа тя в публикацията, използвайки прякора, който има за двете си деца от Марк Антъни.

„Толкова се гордея с вас двамата във всяко едно отношение. Вие носите толкова много радост и щастие в сърцето и душата ми. Обичам ви завинаги. Честит рожден ден“, прибавя тя. Във видеото са показани емоционални моменти от техните 15 години, докато на заден план звучи сингълът Fifteen на Тейлър Суифт.

Някои от по-скорошните моменти от живота на Лопес и децата, включени във видеото, са задкулисни кадри от участието на Еме в изпълнението на майка й на „Супербоул“ 2020 г. и семейна снимка, показваща семейството около масата за вечеря.

Снимка: Instagram

Лопес акцентира и върху момент, в който 50-годишният Афлек държи Макс на ръце, докато той спи по време на пътуване с кола.

Макс и Еми, заедно с другите деца на Афлек – Вайълет, 17 г., Серафина, 14 г. и Самюъл, 10 г., които са от бившата му съпруга Дженифър Гарнър, не бяха с родителите си, докато те празнуваха годежа със семейството и приятелите по време на церемония в Джорджия през септември. Лопес показа своята признателност към Афлек в Деня на бащата, изразявайки, че никога не е "виждала по-последователен, любящ и самоотвержен баща".

"И това не е само към собствените ти деца, но и без задължение и към моите", продължи тя. "Винаги се появяваш и ги поставяш на първо място. Привързан си и си ангажиран във всеки момент, в който те са с теб, и това, честно казано, е едно от най-красивите неща, които някога съм виждала."

Бен Афлек предложи за пръв път на звездата от романтичната комедия „Петзвезден романс“ през 2002 г. Двамата бяха сгодени около две години, но се разделиха. Дженифър се омъжи за музиканта Марк Антъни. През 2005 г. Бен Афлек се ожени за Дженифър Гарнър. 20 години по-късно Лопес и Афлек са отново заедно.