52-годишната Дженифър Лопес живее като в приказка, след като поднови любовта си с Бен Афлек и двамата се сгодиха отново. Но какви са плановете на звездата за бъдещи деца?

"Искам! Не знам дали това е в божия план, но бих искала да опитам. Отворена съм за тази възможност", споделя тя пред "Пийпъл".

Джей Ло вече е майка на близнаците Еме и Максимилиан, чието отглеждане споделя с бившия си съпруг Марк Антъни.

"Те просто направиха живота ми много по-добър. Безкрайно съм благодарна, че... знаете ли, аз нямах деца до доста-късно и почти си мислех, че това няма да ми се случи. Много добре осъзнавам, че те са ми благословия", разказва тя по повод майчинството си пред Today.  

И в личния си профил в Инстаграм тя е споделяла, че да бъде майка за нея е голяма радост и щастие. 

Звездата от "Ожени се за мен" обяви, че се е сгодила отново за актьора Бен на 8 април. Тя публикува кратко видео, в което показа годежния си пръстен със зелен камък.

Оказа се, че мястото, на което е получила пръстена, е твърде странно >>>

„В събота бях в най-любимото си място на света – ваната“, написа Джей Ло. „Любимият ми застана на едно коляно и предложи. Усмихвах му се и същевременно плачех докато го гледах. Не можех да повярвам, че след 20 години това се случва отново." - сподели певицата. 

Бен Афлек предлага за пръв път на звездата от романтичната комедия „Петзвезден романс“ през 2002 г.

Двамата бяха сгодени около две години и се разделиха, за да се омъжи Дженифър за музиканта Марк Антъни.

През 2005 г. Бен Афлек се ожени за Дженивър Гарнър.

Годежният пръстен на Джей Ло се оказа истинска прелест и... рядкост.

Бижутерът Илан Португали от Beverly Hills Diamonds разкри и повече подробности за бижуто.

 

"За мен беше чест да бъда част от това вълнуващо пътешествие, в търсене на изключителен естествен скъпоценен камък за този впечатляващ годежен пръстен. Той е направен от 8,5-каратов естествен зелен модифициран брилянт. Сред фантастичните цветни диаманти естествените зелени камъни с наситени оттенъци са едни от най-редките и най-търсените."

Зеленото е любимият цвят на Джей Ло. И явно Бен Афлек много добре знае това. 

Снимка: instagram/bennifer_02


Късно ли е на 52 г. да станеш отново майка?