Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек сякаш е създадена от холивудски сценарист. Голяма любов, годеж, много години раздяла и накрая отново годеж - 20 години по-късно. Дори начинът, по който Бен е предложил, изглежда като цена от филм. Дженифър разказа за романтичното предложение.

„В събота бях в най-любимото си място на света – ваната“, написа Джей Ло. „Любимият ми застана на едно коляно и предложи. Усмихвах му се и същевременно плачех докато го гледах. Не можех да повярвам, че след 20 години това се случва отново.

Снимка: Getty Images

Бен Афлек предложи за пръв път на звездата от романтичната комедия „Петзвезден романс“ през 2002 г. Двамата бяха сгодени около две години и се разделиха, за да се омъжи Дженифър за музиканта Марк Антъни. През 2005 г. Бен Афлек се ожени за Дженивър Гарнър.

Предложението на Бен може и да не изглежда толкова екстравагантно, колкото някои други в света на Шоубизнеса (като например на частен плаж сред сърце от хиляда рози, както направиха Кортни Кардашиян и Травис Баркър през октомври), но за Дженифър е перфектно.

Снимка: Getty Images

„Не беше нищо прекалено голямо, но беше най-романтичното нещо, което можех да си представя. Тиха съботна вечер у дома и двама души, които си обещават, че ще са един до друг.

На следващата страница може да си припомните най-важните моменти от връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек >>>

Най-важните дати във връзката на Бен Афлек и Дженифър Лопоес:

24 юли 2002 г. – двамата са забелязани да се целуват за пръв път и връзката им става сензация. По това време Дженифър е омъжена за втория си съпруг - актьорът Крис Джъд.

26 юли 2002 г. – само два дни след целувката Дженифър подава молба за развод.

Снимка: Getty Images

Ноември 2002 г. – Бен и Дженифър съобщават, че са се сгодени.

1 август 2003 г. – излиза първият им съвместен филм, озаглавен „Трудна свалка“. Филмът е провал още преди да стигне до кината и се появяват слухове, че връзката приближава своя край.

13 септември 2003 г. – Бенифър, както е общото име на двойката, дадено им от почитателите, съобщават, че заради изключителното медийно внимание ще отложат сватбата си.

23 януари 2004 г. – в официално съобщение Дженифър Лопес потвърждава, че е разтрогнала годежа си с Бен Афлек.

26 март 2004 г. – излиза вторият им и последен (засега) общ филм, озаглавен „Момичето от Джърси“. Той също е провал.

5 юни 2004 г. – Дженифър Лопес се омъжва, но не за Бен. Тя сключва брак с музиканта Марк Антъни.

23 октомври 2004 г. – Бен Афлек вече има нова приятелка. Той за забелязан с актрисата Дженифър Гарнър, за която се жени през 2005 г.

Снимка: Getty Images

30 април 2021 г. – след 17 години раздяла, бракове и деца, се появяват слухове, че Бен и Дженифър отново са заедно.

13 юни 2021 г. – слуховете за възродената връзка остават непотвърдени, докато двамата не са снимани да се целуват.

21 март 2022 г. – Бенифър си купуват имение за 50 млн. долара в Лос Анджелис.

8 април 2022 г. – Дженифър Лопес разкрива, че отново е сгодена за Бен Афлек и показва скъпия си годежен пръстен.