През февруари 2018 година най-младата милиардерка Кайли Дженър роди първото си дете, което получи уникалното име Сторми Уебстър. Таблоидите отвъд Океана говореха, че тогава 20-годишната майка не искала да наема детегледачки, защото смятала, че може да се справи сама. След няколко безсънни нощи обаче, известната като кралицата на грима заради компанията й за козметика, решава все пак да се възползва от професионалните умения на хора, които се занимават с това да гледат деца. Нали не предполагате, че една от сестрите Кардашиян ще наеме първата срещната детегледачка. Впрочем - говори се, че не една, а цели четири жени се грижели в началото за едно от най-известните бебета в света – Сторми, така че детето да има на разположение бавачка 24/7. Изискванията към тях обаче били наистина стриктни. Според списание „OK!” всяка една от тях трябвало да подпише декларация за конфиденциалност, според която им се забранява да споделят каквато и да е информация, свързана със Сторми или фамилията Кардашиян. Ако това се случи, те ще трябва да платят сумата от 10 милиона долара като обезщетение за неизпълнение на декларацията. Ето и какви строги правила следват бавачките на Сторми, която вече е на 2 годинки.

Трябва да минат десетки тестове, проверки и интервюта

Преди агенцията за подбор да изпрати кратък списък с имена, се правят проверки за произход, тестове, справки, интервюта с конкретните хора. След това идва прослушването пред знаменитостите. Със сигурност сестрите от клана Кардашиян няма да допуснат случаен човек да докосва най-скъпите им същества – техните деца.

Без никакви снимки и телефони

Като се има предвид колко са готови да платят таблоидите за снимки на известните бебета, на детегледачките на Сторми им е забранено да правят снимки и да носят телефони. Мобилните устройства се оставят на входа на имението и се вземат, когато си тръгват. Бихте ли издържали?

Бавачките трябва да разбират и от кучета

Сестрите Кардашиян са известни със своите космати домашни любимци. Хората, които ще се грижат за децата им, трябва да разбират и от кучета, да ги разхождат и да полагат грижи и за тях.

Това не е нормална работа от 9 до 5 ч.

Детегледачките трябва да са на ражположение 24/7, което автоматично означава, че това съвсем не е нормалната работа, която започва сутрин в 9 и продължава до 17 часа. Кайли Дженър има множество вечерни ангажименти, както и пътувания, така че бавачките трябва да са готови да жертват собствения си личен живот, за да изпълняват служебните си задължения.

Бижутата са забранени

Това правило произтича от крупния обир на бижута от Ким Кардашиян от хотелската й стая в Париж преди няколко години. Носенето на бижута от бавачките може да привлече вниманието на обирджиите и да създаде проблеми за децата. Затова е забранено и носенето на пръстени, огърлици, обеци и брошки от страна на този вид персонал.

Не трябва да привличат внимание на обществени места

Бавачките на Сторми винаги трябва да вървят след Кайли на публични места и никога не трябва да привличат внимание и да печелят повече популярност от бебето, за което се грижат.

Не им е позволено да избират дрехите на детето

Кайли Дженър е толкова обсебена от дрехите, които малката Сторми ще носи, че искала да й изпращат само цветя, но не и дизайнерски дрехи. Така че е лесно да предположим, че тя е единствената, която решава какво ще носи малката принцеса – дали Gucci или Versace. На детегледачките не им е позволено да вземат подобни решения.

Не могат да отказват каквото и да е, поискано от детето

Бавачките на Сторми трябва даизпълняват всичките й молби, дори те да са повече от странни – да се облекат като клоуни, да се гримират, да танцуват странно и т.н. Звездното дете може да поиска всичко и то не трябва да му бъде отказвано.

Те трябва да следват правилата на Кайли

Бавачките трябва да забравят какво знаят за гледането на дете и да следват специфичните правила и инструкции, които Кайли Дженър дава – как да си мият ръцете, как да приготвят броколите, да носят ли маска, как да държат бебето, как да го люлят, успокояват и да му пеят.

Грешките на Сторми са техни грешки

Детегледачките носят отговорност за грешките, които допуска детето, независимо дали са присъствали там или не. Ако детето се тръшка, бавачката трябва да може да се справи, дори ако майката не е способна. Те поемат пълна отговорност, ако то се държи неприлично на публични места например.

Като заключение – заплащането съвсем не е това, което всички си представят. Точни суми, които са получавали детегледачките в клана Кардашиян никога не се цитирани, но се говори, че парите не са никак много за изискванията, които трябва да покриват.

Източник: www.babygaga.com