В условия на социална изолация най-младата милиардерка Кайли Дженър се сдоби с нов имот, който е внушителен по всички параметри. Имението на стойност 36.5 милиона долара се намира в престижния квартал Холмби Хилс в западната част на Лос Анджелис. Простира се на площ от 1800 кв.м. и е определян като истински курорт.

 

 

Кайли, която само преди седмици оглави за втора поредна година списъка на „Форбс“ за най-младите милиардери, сподели първи кадри от своя нов дом със своите 171 милиона последователи в Инстаграм. На снимките се вижда всекидневната и дворът, в който разбира се има басейн, палма и място за релакс.

 

 

Това, което не може да се види от кадрите, са спалните, които са 7 на брой, 14 пък са баните, а на разположение има и професионална оборудвана кухня.

 

И още - кралицата на грима, както я наричат заради компанията й за грим продукти, има две опции, ако иска да гледа кино – екран за прожекции на открито или домашен театър на закрито. Имотът разполага още с барове, стаи за игри, фитнессалон и баскетболно игрище.