Кайли Дженър и приятелят й Травис Скот са сложили край на връзката си след повече от 2 години заедно. По информация на TMZ двойката е решила да си даде почивка преди няколко седмици след дълъг период на караници и спорове.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos22-годишната милиардерка и 28-годишният рапър започват да се срещат през 2017 по време на фестивала „Коачела“. След няколко седмици Кайли разбира, че е бременна с 19-месечната в момента дъщеричка Сторми Уебстър.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosПреди месец беше последната официална обща изява на двамата по време на премиерата на автобиографичен филм за рап изпълнителя.

Други източници твърдят, че връзката между двамата не е съвсем приключила.
„Кайли и Травис не са приключили връзката си официално, а искат да прекарат известно време разделени“, посочва неназован източник на E! News.

Двамата в момента живеят в отделни къщи, но са в постоянен контакт заради общата им дъщеря. Известните родители са си поделили грижите за Сторми поравно и не са въвличали адвокати в процеса.

Факт, който потвърждава новината за раздялата е, че Травис Скот не присъства на сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин в понеделник, като кавалер на Кайли.

Новината за раздялата на звездната двойка идва само 2 седмици, след като 22-годишната милиардерка се появи на корицата на еротичното списание „Плейбой“. В част от фотосесията участва и нейният вече бивш любим Травис. За изданието Кайли сподели, че сексът с половинката й странал много по-качествен след раждането на дъщеря им.