Продукти:
1 кг картофи
1 морков
3-4 с. л. мед
1 с. л. олио
мащерка, мента, червен пипер, лют червен пипер, сол
Приготвяне:
Обелете картофите и ги нарежете на пръчици, а морковът - на шайби. В дълбока купа изсипете меда и подправките. Разбъркайте, докато се хомогенизират. Добавете зеленчуците към медената смес и разбъркайте добре, докато всеки картоф се покрие от всички страни.
Застелете тава с фолио за печене и си изсипете в нея. Полейте с тънка струйка олиото. Печете до зачервяване.
Заради меда подправките залепват добре по картофките и след като се изпекат, се образува хубава пикантна коричка.
-
Сладки и вкусни: Топ 5 на най-нискокалоричните плодове (СНИМКИ + ВИДЕО) -
Ще се помирят ли семейство Бекъм за Коледа или ще празнуват отделно? (ВИДЕО) -
"Вечер на стила - Glam Night" с отливка на дизайнерски ръце върху рокля и още гламурни визии -
"Умирам да живея": Папи Ханс "ще събуди дори мъртвите, за да танцуват" с новата си песен
-
Киара обвини Краси, че искал да заложи пръстена. Той има своя истина (ВИДЕО) -
Ангелчета от макарони - коледна украса от шкафа в кухнята (СТЪПКА ПО СТЪПКА) -
Руми ~ Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма (СНИМКИ) -
Кристина след „Ергенът: Любов в рая“: С Виктор живеем заедно (ВИДЕО)


