Ако щом животът ви предлага лимони, направете си лимонен тарт за десерт.
Продукти:
370 грама безсолно масло + допълнително количество за намазване
1 и 1/2 чаени чаши захар
8 големи жълтъка
1/2 супена лъжица прясно мляко
340 грама брашно (около 2 1/3 чаени чаши)
1/4 чаена лъжичка + 1/8 чаена лъжичка сол
5-6 лимона "Майер"
5 големи яйца
Как да приготвите лимонения тарт вижте в следващото видео, както и подробности за рецептата на The Outline.
-
Защо сладкото от дюли е толкова хубаво
-
Орехомания
-
Най-младият кулинарен блогър у нас: Есента има вкус на тиква и канела
-
Тиквен пай с ниско съдържание на захар: Рецептата на Блажка Димитрова - Благичка
-
Как да приготвим прозрачен тиквен пай
-
Румяна Босева - Лулуто: На ябълковия пай слагам бележка "Не яж!" - първо трябва да снимам
-
"Храна за мойте канибали" - блогът с вкусотии като кадифена супа от кестени, рачел и тиква
-
23 снимки на сладки котенца, за когато ви писне от мъките в офиса
-
Защо мечтаем за шоколад, пържола и вино, когато сме под стрес?
-
Невена Жекова с изкушаващи шипков мармалад и шипково вино