Има хора сезони. Поглеждаш ги и знаеш, че е... Румяна Босева-Лулуто е кулинарен блогър, фотограф, пътешественик, майка, а има и професия, която включва оценки, рискове и много цифри. Лулуто е есен!

"Есента е моят любим сезон - топъл, уютен, шарен, красив. Това ми е най-семейният сезон. Повече дори от Коледа. Най-любимото ми нещо по това време са ябълковите пайове!"

Лулуто е гост в подкаста ни "Малки разговори". Гледайте цялото видео тук. Или ни слушайте в Спотифай.
НАЙ-МНОГО ОБИЧА ТИКВАТА ПЕЧЕНА, С ЧЕСЪН! 

И вие ли повдигнахте учудено вежда?! Но, да, да, прочетохте правилно - тиквата е с чесън. Лулуто признава, че обича да експериментира с вкусовете. И допълва "библиотеката" за небцето с бърза туршия с ферментирала ряпа, канелени кифлички, чесън в мед, сироп от касис и мечо грозде, хляб с квас и какво ли още не.

Разгледайте Галерията за още есенни вкусотии

А всичко с готвенето при нея започнало много отдавна. На 4 г. шокирала родителите си, като приготвила макароните вместо със сирене и захар, с доматен сос. Вкусотиите са много, но правилото е едно:

НЕ СЕ ЯДЕ ПРЕДИ ДА Е СНИМАНО!

"Обиколила съм всички битаци. Изкупила съм всички ретро вилички, лъжички, ножчета, чашки, панички... Гледам да ми е хубава светлината, когато снимам. Имам и специални дъски и покривки, за да е интересна повърхността. Тогава и кисело зеле да снимаш, изглежда като от Елисейския дворец". 

Какви зеленчуци ферментира и коя е тайната на пяйовете - вижте във видеото.  

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement