"Един от любимите ми спортисти е Роджър Федерер. Ако някога имам възможност един въпрос само да му задам, ще съм много щастлива!" - споделя с усмивка Гери Гунчева при гостуването си в "Малки разговори".

Още много са спортните личности, които би искала да срещне и да попита нещо. Възхищава се например на Мария Шарапова, която счита за "извънземна".

Снимка: Евгений Милов

Кой beauty продукт ползва абсолютно всеки ден, какво е мнението й за ботокса и защо никога не слага филтри на снимките си - гледайте във видеото. 

Може да слушате подкаста ни и в Спотифай.

Скоро Гери Гунчева стана част от Спортна редакция на bTV. Още в първия й работен ден се наложило да бъде на ефир. Всичко станало изключително бързо и именно това скачане в дълбокото тя счита за вярната формула за работата. 

СПОРТЪТ Е В ГЕНИТЕ Й БУКВАЛНО

И двамата й родители са известни лица в това поприще и заради тях Гери израства в спортните зали. Любовта към спорта са наследили и децата й. Двамата й синове тренират футбол, но искат да продължат и с баскетбол. 

"Когато играят на компютърни игри, големият ми син се опитва да коментира мачове. Правила съм му клипчета как си говори така

ТОЗИ ПОДАВА НА ОНЗИ И ГООООЛ! 

За Гери Гунчева и Петър Бакърджиев спортната журналистика не е работа: "Това е просто любов!" Категорична е, че не би се намесила в избора за професия на децата си, защото й е по-важно те сами да изберат. 

СЕМЕЙСТВОТО МИ НЕ МИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ВЪЗГОРДЕЯ

Това споделя Гери, връщайки се към 2004 г., когато печели конкурса "Мис България". Никога не е приемала себе си като най-красивата жена в страната, но с топлота пази хубавото чувство от събитието.

Тя представя България на конкурс в Китай, където прекарва 1 месец с още около 120 момичета от различни националности. И това за нея е най-ценното, което й се случва като резултат от спечелването на титлата за красота. С някои от момичетата, които среща там, поддържа връзка и до днес. 

Снимка: Евгений Милов

Кой beauty продукт ползва абсолютно всеки ден, какво е мнението й за ботокса и защо никога не слага филтри на снимките си - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.

Виж. Вдъхнови се!