Новият епизод на “Бригада Нов дом” бе с очарователен финал. Докато водещата Мария Силвестър показваше преобразения хол на Християна (24 г.) и Николай (25 г.), младият мъж се обърна към приятелката си с думите:

„Случиха ни се толкова хубави неща през тези дни. Не мога да намеря по подходящ момент, за да те попитам: Ще се омъжиш ли за мен?“

Разплаканата от щастие Християна отговори с „Да“, а Мария Силвестър коментира:

„Не мога да повярвам. Ето това не ми се беше случвало в „Бригада Нов дом“. Сега и аз ще се разплача.“

„Много съм щастлива! Това е мъжът на мечтите ми“ – сподели Християна, а водещата допълни, че “Това е най-прекрасното нещо, което “Бригада Нов дом” е успявала да предизвика. Явно този хол наистина е много хубав! Треперят ми и краката, и ръцете. Да идем да видим детската стая. Не мога повече, много ми е напрегнато.“

Предложението за брак можете да видите след 9:30 мин. във видеото горе.

Новият епизод на “Бригада Нов дом” срещна зрителите на bTV с Християна, Николай и тяхното малко бебенце Кaя. На тримата се налага да живеят разделено един от друг заради окаяното състояние на апартамента им, наследство от майката на момичето. Той е напълно негоден за живеене – в него има много влага и мухъл и няма никакви условия за нормален живот, още повече за отглеждане на бебе. И двамата родители имат тежки съдби и са израснали без бащи, а Християна наскоро е загубила и майка си и все още не може приеме загубата й. Въпреки трудностите, които животът им поднася, двамата са силно влюбени, подкрепящи се и не губят нито за миг надежда, а Николай всячески се опитва (с помощта на заеми и собствените си умения и сръчност), да преобрази поне част от жилището им. Тримата мечтаят някой ден да оправят апартамента си и да заживеят заедно в него.

И ето, че един ден щастието им се усмихва и в живота им се появяват Мария Силвестър и бригадата на Караджов, които буквално “отварят вратата на възможностите” пред тях за нов живот в така мечтания дом. “Бригада Нов дом” се включва ударно в ремонта, а тяхната кауза е подкрепена и от гост-звездата в епизода – водещият Димитър Павлов.

  • Любов по ноти: Калоян Димитров-Балан се сгоди за своята муза Надежда (ВИДЕО)
  • Как Митко сложи годежния пръстен за Светла в шоколадово яйце
  • Как един шумен часовник вдъхнови Синди Лоупър за песента "Time After Time"
  • Да получиш предложение за брак на Нова Година - след уволнение от работа и без пари за празнуване
  • Тайната любов между Марша Хънт и Мик Джагър, родила песента "Brown Sugar"
  • Как супермоделите на 80-те вдъхновиха Били Джоел за парчето "Uptown Girl"
  • Как Уитни Хюстън превърна "I Will Always Love You" в най-великата любовна песен на всички времена
  • Как Луи предложи брак на русенката Рая на тяхното парче земя в Коста Рика
  • Как Мис Вселена 2015 получи предложение за брак пред Болшой театър от футболиста Георги Костадинов
  • Как Фил Колинс опита да си върне Андреа Берторели с "Against All Odds (Take a Look at Me Now)"