Стефан Вълдобрев гостува на имения си ден в „Тази сутрин“.

„Кръстен съм на на дядо ми. Прекрасен човек, много сдържан и мълчалив за разлика от мен. С благ поглед и много тънка полуусмивка. Той беше дърводелец и постоянно си свирукаше, докато майстори нещо. С колело обикаляше из село Шейново, там минаха детските ми лета“, сподели музикантът.

Той допълни, че 2021 година е била прекрасна за „Обичайните заподозрени“, защото са имали много концерти и са издали нов албум след пет години пауза.

„Предишният албум „Десет и половина“ беше толкова успешен, че пет години не направихме нищо ново. Новият „Жълт код“ излезе през май. В него включихме и песента „Лепило за брада“, която излезе през 2019 г., малко преди Коледа, а премиерата й бе в bTV“, припомни Стефан Вълдобрев. 

Тази вечер „Обичайните заподозрени“ ще имат концерт в столичен клуб.

„Години наред правихме концерти на 27-ми и ги кръстихме „Десетдневката на „Обичайните заподозрени“, защото празнуваме накуп всичко. На 26-ти е роден китаристът ни Миро. Стунджи и аз имаме имен ден днес, на 1 януари пък е именият ден на Еко, който всъщност се казва Веселин. И, разбира се, на Ванката Лечев именият ден на 7 януари“, уточни певецът.

Той призна, че никога не си казва „По-полека“, просто светът от две години му го казва и може би е за добро. 

Групата се готви и за концерт на 1 януари от 14:00 часа на Централния плаж във Варна.

„Пожелавам на себе си и на зрителите през 2022 г. да се върне радостта ни от работата, от срещите ни с хората“, каза Стефан Вълдобрев в края на разговора.