Преди почти една година сериалът „Съни бийч“ неочаквано беше спрян само след 4 епизода. Причината, както може да се досетите, беше пандемията от COVID, която спря работата по всички филми и сериали в България и по света. За щастие на зрителите, които тогава не спираха да питат какво се случва и кога ще се завърне сериалът, „Съни бийч“ се връща на екрана тази вечер от 21 часа. Актьорът Иво Аръков и продуцентът Иван Христов бяха в студиото на „Тази сутрин“, за да представят сезон 1, втори опит.

Това е едно от нещата, които правят този сериал единствен в целия свят“, каза продуцентът. „Гледали сме сериали – първи сезон, втори сезон, т.нар. „екстеншън“ между сезоните, но първи сезон, втори опит никога не сме гледали.“

Иван Христов обясни, че идеята на сериала е по забавен начин да говори за важни теми. Той посочи, че макар жанрът да е романтична комедия, това не пречи да има по-дълбок смисъл и го сравни с класики като „Наистина любов“ и „Нотинг Хил“.

Снимка: bTV Media Group

Това са филми със сериозни послания. И по подобен начин нашият филм се опитва да вкарва по един непретенциозен начин сериозни послания.

Иво Аръков пък покани зрителите да участват в играта на сериала и да споделят снимка как си представят своето „Лято през зимата“. Самият той даде пример, като направи „плажна“ снимка в хола си:

Батe Младен прави сухи тренировки на басейна в хола. Но скоро ще си е отново на пост в Съни Бийч, Дарина да му намаже гръбчИТУ.

Желаещите да участват трябва да направят подобна снимка и да отбележат сериала „Съни бийч“. Името на победителя ще бъда изтеглено с томбола и той ще получи правото да присъства на един снимачен ден на морето.

А снимки ще има и то съвсем скоро, защото екипът на „Съни бийч“ започва работа по сезон 2 само след един месец.

Какво още казаха Иво Аръков и Иван Христов може да чуете във видеото.