Комедийният сериал „Съни бийч“ се завръща в ефира на bTV на 26 февруари. По този повод актьорите Боряна Братоева и Даниел Пеев гостуваха в "Тази събота и неделя".

„Много добре ни беше на снимките, защото никой не се държеше като примадона. Всички бяхме сплотени“ – сподели Даниел Пеев-Дънди.

„Създадоха се много приятелства. Бяхме си като на летен лагер. Всички бяха отдадени на работата. Когато снимаш в София, вечер се прибираш вкъщи и те притискат разни битовизми. Или пък излизаш с приятели, но те не са от филма и не можеш да им споделяш“ – разказа Боряна Братоева.

Относно сцените на плажа, които са снимани в доста хладно време, Даниел Пеев коментира шеговито:
„По-слабите хора, които трябва да съблазняват и да продават, ги събличат и те страдат от това. Аз нямам този проблем, винаги съм си с дрешки.“

„Аз влязох в сериала с кастинг. Дънди да каже как, защото е с връзки“ – пошегува се Боряна Братоева.

„В голям мебелен магазин срещнах случайно режисьора. Каза, че има една епизодична роля и като на майтап участвах в пилотните епизоди. Продуцентите обаче са ме харесали и така мъничката роля стана по-голяма“ – разказа актьорът.

Той сподели, че най-трудната сцена е била, когато трябвало да консумира нещо заради продуктовото позициониране.

„За един-два дубъла е лесно, но когато трябва да консумираш за 10 дубъла, дойде ми байгън.“

„Аз нямам много комични сцени, мен ме взимат да си страдам. По време на снимките се възхищавах много на Лидия Инджова. Тя е свръхорганизирана, няма къде да я бутнеш. Подготвя се с едни цветни листчета по сценария, жестока е! Това много ме вдъхновява, искам и аз така. Иначе най-трудната сцена бе, когато Дънди ме удряше със зелка по главата“ – разказа Боряна Братоева.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.