Актьорът от Малък градски театър (зад Канала) и изпълнител на главната роля в сериала на bTV „Съни бийч“ – Бойко Кръстанов, навърши 33 години.

„Имаме толкова обич за него! Вярваме в него като артист. Харесваме го като мъж и знаем, че е чуден, чудесен човек! На многая и благая лета, Бойче!“ – написа актрисата Теодора Духовникова във “Фейсбук“, като публикува и снимка от партито, състояло се след онлайн излъчването на спектакъла „Поетите“.

В този проект актьорите Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Владо Пенев, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Луиза Григорова - Макариев, Теодора Духовникова и Юлиан Вергов сами избират стихотворенията от български автори, които са най-близко до сърцата им.

"Трудно се избира текст, защото има толкова хубави и толкова много автори. И да се спреш на едно е много сложно. Преди да започна участие в проекта, не бях от най-запалените фенове на поезията. Аз винаги чета проза. Чрез него обаче обърнах доста повече внимание на стиховете" – сподели наскоро пред bTV Бойко Кръстанов, който е избрал стихотворението на Борис Христов "Сватбата на мама".