Поп фолк певицата Роксана вдигна пищна сватба. Изпълнителката каза "Да" на Мариян Митев – Неч, в заведението на Галена. Гости на тържеството им бяха Софи Маринова, Иван Динев - Устата, поп фолк певецът Илиан и др. 

Певицата беше с пищна сватбена рокля, тиара и дълъг воал. С напредване на вечерта смени тоалета си с по-удобен за танците. На сватбата със специална песен за младоженците се включи Софи Маринова. Тя определи събитието като "сватба на годината".

Водещ на събитието пък беше рапарът Устата. Той е добър приятел на изпълнителката. Още много други звезди от поп фолк сферата бяха сред гостите на сватбата.

"Завинаги да" - отговори Рокса на въпроса дали взима Неч за свой съпруг. 
"С цялото си сърце" - беше неговият отговор. 

 

Рождено име на Роксана е Антоанета Линкова. Тя е майка на две деца. През 2021 г. е избрана за Кралица на ромската музика в Европа сред кандидати от Турция, Гърция, Сърбия и Македония.

Преди време Роксана участва в "Смени жената" по bTV, където сподели повече за ролята си в семейството. Тогава тя беше съпруга на Александър, когото среща в Белгия. Ролята й на стожер се пренася и в собственото й семейство, където Роксана командва напълно. Животът и свободното време на съпруга й Александър били изцяло подчинени на това, което тя каже и иска.

„Дори и да живея с мъж от Френския легион, аз пак ще командвам. Такава съм се родила“, признава „ромския славей“. Двамата се влюбват от пръв поглед и Роксана импулсивно решава, че иска да живее с него. Затова той трябва да загърби стария си живот и да замине с нея за България.

„Съжалявам, бебко, че трябва да го кажа, но нямаше да го направя“, сподели с тъга пред камерите Роксана, когато призна, че не би направила подобна жертва за Александър, и не би загърбила вече подредения си живот, както той е направил за нея.


Тя ражда първата си рожба броени дни след сватбата им. Бебето е кръстено на татко си и е проплакало за първи път в болницата в Кнежа. 

Преди Александър Роксана е имала сватба, но без да подписва граждански брак. двамата са били заедно 13 години, а съпругът й е бил и нейн шофьор и озвучител. Разделят се, защото споровете между тях зачестяват. Роксана признава, че е имало и психическо насилие. 

"Аз съм държала всичко в себе си. И за да не нараня някой друг, съм държала всичко в себе си. Той трябва да е щастлив с жена, която ще го обича от тук нататък. Аз не съм тази жена! Аз съм творец, а постоянно съм в дупка и страдам. Плача постоянно!"

За раздялата я подкрепя и нейния тогава 14-годишен син, който споделя на майка си, че откакто се помни тя все плаче. .

Преди време тя участва и в "Гласът на България". Там се яви и брат и Радослав. Интересен факт е, че двамата изпълняват различен стил музика. 

Роксана изпя песента на на Уитни Хюстън “I have nothing” като специален поздрав за гостите си.