Анастасия Христова, която стана третата напуснала от новия сезон на „Фермата“, покани зрителите на bTV и на предаването „Тази сутрин“ във фризьорския си салон, за да сподели какъв е животът ѝ след популярното риалити шоу.

Вече извън предаването, Анастасия живее съвсем нормален живот. Рано сутрин ходи на тренировка, после идва на работа в салона, където има натоварен работен ден, а след това се прибира вкъщи.

44-годишната жена продължава да следи „Фермата“ и да стиска палци на Лора, Цвети и Виктор, които са ѝ фаворитите за спечелването на наградата от 100 000 лева. Конкретно Виктор ѝ е един от най-любимите съотборници и Анастасия сподели в предаването, че би искала да има син като него. Според нея най-младият участник в предаването е и най-мъдър.

Докато гледа, Анастасия има възможност да чуе мнението на някои от останалите участници, което не винаги е ласкаво за нея, но това не я притеснява. Вместо да ги намрази, Анастасия започва да ги харесва повече.

По време на играта си тя често сменяше настроението си, което накара доста от останалите да смятат, че това е преструвка. Анастасия обаче отхвърли това и заяви, че никой актьор не би могъл да изиграе всички тези емоции.

Във „Фермата“ Анастасия демонстрира качествата си като фризьор и правеше прическите на останалите участници. Те обаче имаха съвсем малко време – само по един час, веднъж седмично. Според нея мъжете са доста по-суетни от жените, най-вече Пламен, когото определи като „най-голямата кифла“.

Анастасия напусна предаването след дуел с Ваня Павлова, в който другата жена убедително победи. Фризьорката обаче не се чувства като губещ, защото си е тръгнала от предаването с много нови приятелства и защото се е научила да бъде по-смирена.