Разговор в градината между Живка и Стефан е на път да предизвика буря във „Фермата“, сложна като ситуацията със заседналия край Камен бряг кораб.

Теодора случайно се оказа близо до градината и чу следния диалог.

Живка Ролева е на 39 години, от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор на камион. Мъжко момиче, което се е преборило за своето оцеляване.
Снимка: bTV Media Group

Живка:
Не искам да съм в компания, в която някой обяснява колко пъти е ходил до тоалетната, кога е пръднал и т.н. Това са келеши.

Стефан:
Малко ми е странно, че Марта стои там и ги слуша. Малко ми се пропуква визията за нея. Как може да й е кеф, постоянно да й подмятат глупости.

Живка:
Тя подклажда тези неща. Защо се съблече на джакузито и остана само по долнище. Има семейство, деца, те гледат предаването.

Стефан:
Затова Пламен й каза, че е черна душа. Тя ме пита защо така е казал и аз й обясних. Най-вероятно, защото ги съблазняваш, а в същото време си недостъпна. Иначе с Мартина много се разбираме, казваме си три думи и готово.

Стефан Григоров е на 38 години, от София, IT предприемач. Бизнесмен, който не парадира с успеха си. Все още е ерген.
Снимка: bTV Media Group

Живка:
В началото за мен тя бе пич. Докато не събра всички келеши и си свали горнището. Искаше ми се да е друга, но тя е на нивото на Любо и Пламен.

Теди споделя на Любо за дочутия разговор.
Снимка: bTV Media Group

Дочутия разговор Теди коментира така:
„Заболя ме за всеки по малко, но най-тежко ми стана за Любо, който е приятел на моя мъж. Трябваше да му кажа, защото иначе мога да го ощетя“.

Мартина Чанева е на 40 години, от София, има студио за красота. Креативна, провокативна, уверена. Обича да доминира. Има 2 брака, 2 развода и 2 деца.
Снимка: bTV Media Group

След като научи за разговора Любо бе категоричен:
„Как няма да й споделя на Мартина. Тя е майката на фермата. Много е обрана, супер умна и работлива. За мен е жена мечта“.

Снимка: bTV Media Group

„От тук нататък Живка е задраскана с две линии. Жалко, че спя на едно легло с нея. Врагът в моето легло!“ – коментира Теодора.

Теодора Дякова е на 35 години, от Стара Загора, но живее в Чикаго и развива бижутерски бизнес.
Снимка: bTV Media Group

 

Трябваше ли Теди да сподели за разговора между Живка и Стефан в градината?