В поредния онлайн епизод с неизлъчвани в ефир кадри виждаме откровен разговор между Цвети и Виктор, в който двамата споделят детайли за личния си живот.

Снимка: bTV Media Group

Цвети:
Моето последно гадже беше от провинцията. След мъжа, за когото бях сгодена.

Виктор:
И аз бях сгоден. Даже си бяхме купили жилище заедно. Бяхме заедно пет години. Кой кого е зарязал? По-скоро тя мен ме заряза.

Цвети:
И ние бяхме заедно пет години. Той беше от София. Не можехме да имаме дете и по различен начин приехме тази новина.

Целия диалог можете да чуете във видеото горе.

Снимка: bTV Media Group

Иначе в излъчения в ефир епизод на „Фермата“ проницателната Сия достигна до заключението, че Виктор и Цвети са се целували.

Снимка: bTV Media Group

„Цвети вече не ми споделя. Те явно са имали с Виктор някакъв разговор, за който аз не знам. Снощи тя излезе от манастира разплакана… Не споделят. Нещо млъкнаха и това не ми харесва. Когато някой млъкне, тогава вече става интересно“ – коментира 44-годишната фризьорка.

На директното й питане „Женени сте, разведени сте, сега ще се жените втори път. К‘во се случва тук?... Виктор е гузен, познавам по очите“, Цвети отговори „Ние всъщност сме си BFF (Best Friends Forever – най-добри приятели).

„Цвети иска да го играе Желязната лейди, но има доста вътрешни борби. Прави се на много силна, но цялото й поведение крещи „Искам мъжете да ме харесват, закрилят и обгрижват“. И аз като млада се държах така, фръцкам се такова-онакова и си мислех, че някой сам ще се сети. На мъжете трябва да им кажеш „Гладна съм“, за да ти дадат да ядеш… Моята женска интуиция подсказва, че Виктор и Цвети са си интересни един на друг, но навън имат дадени думи. Ако нямаше камери, щяхме да видим поне една хубава целувка между тях. И това всъщност е много хубаво!“ – завърши анализа си Анастасия. 

Снимка: bTV Media Group

Самата целувка между Виктор и Цвети можете да видите тук: