"В някои отношения доста си приличаме. И двамата сме леко невротични, прибързани, емоционални. Имаме и много различния. Аз с годините станах педантичен и подреден, докато тя е по-хаотична, което леко ме изнервя."

Това споделя в емоционалната си изповед Андрей за любимата си емануела. Тя беше гост в предаването "Търси се...", заедно със своята сестра Дори. Близначките Емануела и Доротея Толеви са родени 14 февруари 1987 г.

Любовта на Емануела и Андрей започва, когато двамата се срещат край контейнер за боклук. 

"Тя е изключително лоялен и добър човек и е ме научи за пръв път да споделям в живота си и да знам, че сме едно цяло."

TЯ СИ СПОДЕЛЯ И МЕ ДОПУСКА ДО СЕБЕ СИ, ПРОБЛЕМЪТ Е В МЕН

Андрей е искрен, че не винаги проявява емпатия. А когато Еми му споделя проблемите си, често той отговаря в типичен негов стил с чувство за хумор, или го омаловажава. Най-трудният им период е, когато започват да живеят заедно - само 10 дни след като се запознават. 

Какви са проблемите им тогава - вижте във видеото. 

ЩЕ ИМАТ ЛИ ДВАМАТА ВТОРО ДЕТЕ?

"Тя е супер отдадена, много обичаща. Като майка, жена, домакиня и партньор, човек, който знае как да те изслуша и разбере, тя е просто супер." - окровен е Андрей.  

Двамата имат син - Васко, който на въпроса дали иска братче или сестриче отговаря, че иска да си е само той с мама и тате. 

Какво още казаха Андрей и малкия Васко на Емануела - вижте във видеото. 

Емануела и Андрей се запознават в квартала, в който живеели.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя разказа, че са се срещнали до кофата за боклук, докато тя е била по анцуг.

"Кофата за боклук може да се окаже едно социално място, където да срещнеш голямата си любов. Щом по анцуг ме хареса, значи много ме обича." - сподели тя.

Синът им е кръстен на бащата на Андрей - хоровият диригент Васил Арнаудов. Преди време той сподели, че за второто им дете името ще избере Емануела.