Още в първия миг, когато Мариана Попова се среща с Веселин Плачков осъзнава, че това е човекът за нея. С любим човек по-лесно се минава през трудностите, а такива не липсват в живота им. За тях разказват при гостуването си в "Търси се".

Най-трудните им моменти - „И двете ми бременности. Аз нямах късмета да бъда щастлива бременна жена“.

Срещат се за първи път в Кърджали, а първото й впечатление било, че вижда един "дивчо". Пътуванията, разговорите, усещането им за света - всичко при тях е еднакво и връзката им се случва много естествено. Признава, че никога в живота си до тогава не е усещала мъжко рамо по този начин. 

"Да се гушнеш в един мъж и да знаеш, че всичко ще се оправи" 

Още от първата им среща, Мариана имала спокойствието, че е срещнала нейния си мъж. Човекът, който се колебаел обаче, бил Веселин: "Просто един ден дойде и остана. Свършиха размислите и страстите!"

Към момента най-голямото им щастие са трите им дъщери: Мария-Магдалена, Андрея и най-малката, и обща принцеса Катерина. С Кати е и най-емоционалният им разговор в "Търси се". Признават, че преди появата й Мариана е имала една неуспешна бременност, но въпреки това решават да имат дете.

Когато двамата трябва да се опишат с няколко думи:

ТОЙ: „Не е живот без Мариана“.

ТЯ: „Той е всичко за мен. Не си представям живота си в нито един момент без него“.