"Той е от мъжете, които са на изчезване" - казва певицата Мариана Попова за съпруга си Веселин Плачков. На Великден тя е благодарна, че са прекрасно семейство.

"Благодарна съм за качествените хора, които срещам в живота си и за чудото, което Господ постоянно случва за мен", разказва Мариана  студиото на "Тази неделя". 

За актьора Веселин Плачков, с когото са заедно от 5 години, тя казва още: "Имам изключително силен, здраво стъпил на земята мъж, от тези, които вече ги няма."

Той пък й отвръща със същата обич, наричайки я "по-талантливата в нашето семейство". 

Благодарен е, че има възможност както да греши, така и да му прощават. Прошката и вярата са важна част от живота и на двамата.

"Нека хората говорят повече за вярата и за Господ" - е великденското пожелание на певицата. Според нея никой не е повече от другия и най-важното е хората да си помагат. 

И двамата от артистичното семейство споделят, че се учат на много неща един от друг. 

"Тя винаги е права. Чисто човешки и професионално до мен стои невероятен талант", признава актьорът. Скоро им предстои да участват заедно в театрална пиеса, написана от Здрава Каменова. Новото при Мариана пък е албимът й, който се очакава да излезе през юни месец. 

Представят си, че ако домът им е музикална кутия, би звучал като чилаут, а след смеха и купона биха си пуснали песента на Стефан Вълдобрев - "По-полека".

В семейството си имат три деца, куче и котка. Оказва се, че семейните им караници се случват най-вече, когато кучето се качва на дивана. Мариана го пуска, ноВселин казва твърдо "Не". Това е и причината тя да счита, че е от "типичните майчици, които лигавят животните". За актьора обаче дисциплината е важна. 

Що се отнася до децата обаче двамата разменят ролите си. Тогава Мариана е по-строгият родител, който държи на реда. Признава, че понякога е поставяла работните си ангажименти на преден план и това дори е променило отношението на дъщеря й към музиката и избора на професия. Тя никога не би искала да стане певица. 

"Мария Магдалена не обича музиката, заради моята работа. След като я родих, пътувах много и работех много, а тя растеше с моята майка. Давам си сметка, че тя затова не обича музиката - защото тя й отнемаше майката", разказва певицата.  

Цялото предаване "Тази неделя" гледайте на btvplus.bg.