Едно многодетно семейство живее в любов, разбирателство и с много спорт и така развенчава мита, че с повече от 2 деца е трудно. 

Баскетболистът Илиан Евтимов и спортната журналистка Цвета Евтимов, които имат четири деца, гостуват в „Преди обед“, за да споделят тайната на това разбирателство.

Илиан и Цвета са категорични, че си делят грижите за децата поделят.

„Разликата между това да имаш 2 и 3 деца не беше толкова голяма, но като дойде четвъртото, нещата се промениха“, споделя баскетболистът.

Отношенията между двамата родители започват неочаквано и спонтанно. На първата им среща Цвета взела със себе си и приятелка. Илиан не й обръща внимание през цялото време, именно за да й върне скроения номер.

Инфлуенсърката си признава, че в началото тя не подхождала с надежди и очаквания, заради представата, която имала за спортистите.

След първата им среща обаче комуникацията започва да се случва, докато си пишели съобщения. Цвета започва да се влюбва, а Илиан не показвал никакви чувства.

Години по-късно двамата имат четири деца и са запалени по спорта.

Синът им Александър казва, че не може да живее без баскетбол. За тренировките се вдъхновява от дядо си, баща си и чичо си.

Най-голямата им дъщеря - Виктория, се занимава с художествена гимнастика. Тя е вицешампион на Франция в най-високата категория „Елит“.

Илиана е другата им дъщеря, която на съвсем крехка възраст вече е модел.

Кати пък все още е прекалено малка, но по думите на майка й „може да взриви цялото студио“.