Пчеларят Яни Андреев, който спечели трети сезон на "Фермата", сподели днес в „Преди обед“, че още не е изхарчил наградата от 100 000 лев.

„Не е имало нужда. В семейството гледаме да не правим излишни харчове. Времената са трудни и за инвестиция, много колеги пчелари приключиха дейност, защото пазарът е свит. Износът ни е основно за Германия, но и там има много украински и китайски мед“ – поясни Яни, който бе финалист и във "Фермата" 8.

Той се е запознал с Любо от седми сезон на риалитито.

„Спечелих един страхотен приятел в лицето на Любо. Покани ме на гости в САЩ, за да видя как там се занимават със земеделие. Мечта ми е да отида в Америка и да видя Ниагарския водопад още от времето, когато прочетох „До Чикаго и назад“ – разказа Яни, който по Коледа за първи път разкри в социалните мрежи коя е неговата приятелка, но отказа да назове името й.

„От две години сме заедно. Тя не иска да се разкрива, притеснява се от общественото внимание. Избрах я, защото много работи, аз съм същият. Помага ни за лозята, за меда не, защото се страхува от пчелите“ – сподели Яни, който не пие алкохол, но очаква през юни да се дипломира в специалността Производство на вино и високоалкохолни напитки.

Снимка: bTV Media Group

Признава, че от последния сезон на "Фермата" е създал добри приятелства и често се среща с Митко, Чавдар, Лили и други участници.

Снимка: bTV Media Group

„Яни е олицетворение как истинският българин трябва да живее живота си. Много работи и обича България“ – каза Чавдар чрез включване на живо от пекарната си в Плевен.

Вижте целия разговор във видеото горе.