Точно преди една година бизнесменът от Чикаго Любомир Иванов напусна "Фермата" 7. В момента той е в България и решихме, че това е добър повод да го разпитаме как минават дните му.

„Тук съм от една седмица и вероятно ще остана до Нова година. Ако ли не, ще прекарам Коледа с децата в Чикаго. Те живеят при майка си, на 5 минути пеша от моята къща, така че се виждаме всеки ден. С майка им сме в отлични отношения“ – сподели 38-годишният Любо пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

13-годишният му син Алекс е добър плувец и дори през лятото е участвал в българското републиканско първенство. 8-годишната дъщеря Сияна-Мария пък се занимава със спортна гимнастика.

Снимка: Личен архив

„Иначе последната година мина перфектно. Понякога забравям, че съм бил във „Фермата“, но хората на улицата ми припомнят (смее се), включително и в Чикаго. На емигрантите им е много приятно да гледат такива предавания и винаги ме разпитват за „Фермата“. Получават се много интересни беседи“ – разказва Любо.

Снимка: Личен архив

През лятото е ходил до Шумския манастир, където се проведе "Фермата" 7. Любо, който има успешен бизнес с камионен транспорт, дари 50 000 лева за възстановяване на стенописите. Уверили са го, че през пролетта на 2023 г. възстановяването ще започне.

През последната година бизнесменът е инвестирал много в жилищни сгради, които отдава под наем. Иначе живее в същата къща, за която разказа и в риалитито – с 4 бани и 4 тоалетни, които няма време да чисти и затова на две седмици вика жена да му помага.

Снимка: Личен архив

Тези дни Любо си прекарва времето, като ходи на фитнес, а следобед сяда пред компютъра, за да помага в работата на съдружниците си, които са в Чикаго.

От своя сезон поддържа редовно контакти с ЦветиИво и Киро, „когото обаче трудно можеш да откриеш, защото все е в гората“ – пояснява със смях Любо.