В дигиталната поредица „Животът зад Фермата“ гледаме неизлъчвани диалози, в които участниците споделят любопитни детайли за себе си. Ето един такъв разговор на тема жилище и почистване.

Снимка: bTV Media Group

Пламен:
Мразя да чистя, когато съм сам. Когато имам гадже, ми е много яко да готвим заедно или да чистим. Иначе ям само навън и викам някой да ми чисти веднъж месечно.
Любо:
Аз чистя, но не мога да смогна. Веднъж на две седмици идва една жена и оправя цялата къща. Изпира дрехите, после ги сгъва и ги слага по гардеробите. Знае кое къде стои. Иначе готвя, кося и пера през седмицата, тя идва само за основното чистене. Нямам време за 4 бани и 4 тоалетни. Когато бях женен, не сме викали чистачка.
Пламен:
Не обичам големи къщи.
Любо:
И аз не обичам. Други идеи имах за тази къща. Исках и още деца да имаме... На първия етаж имам фитнес с всякакви уреди. Вторият етаж е дневната, като всичко е едно цяло. Там са телевизорите и камините. На третия етаж са само спални. 3000 квадратни фута е къщата (278 кв. м – бел.ред.).
Пламен:
Трудно би ми било уютно на такова място.

Снимка: bTV Media Group


Във видеото горе можете да чуете и следното признание на Живка:
Като осъзнавам, че остава още малко и се наслаждавам на това, че нямам телефон и никъде не трябва да ходя. За три месеца единственото ни ходене е от тук до арената и обратно. В живота трябва да ходя на работа, на магазина, еди-къде си…

Снимка: bTV Media Group

Интересно е да се чуе и как Мартина и Коцето обсъждат Ваня.

Снимка: bTV Media Group


Мартина:
Те не я смятат за приятел и малко я натискат. Играят й по нервите и тя изпуска.
Коцето:
Жоро, Живка и Рали да й говорят и тя така да им се репчи.
Мартина:
Защото тя чувства, че не са искрени. Ваня вчера ми каза „Тук не можах да открия сродна душа. Сгреших там, където отидох. Не се съчетах с правилните хора“ или нещо от този род.

Снимка: bTV Media Group