В новия епизод на дигиталната поредица „Животът зад фермата“ виждаме неизлъчвани кадри от играта, която Ваня направи край огъня. Всеки тегли карта и отговаря на въпроса, изписан върху нея.

На Живка се падна „Качества, които не харесвате у своите родители“.

Снимка: bTV Media Group

„У майка си не харесвам, че дава помощ, без да й е поискана. Постоянно влачи някакви хора, които не познавам. Намира ги на пътя… То и аз го правя това, но силно бягам от него“ – сподели Живка.

Във видеото горе можете да чуете също и подробни обяснения от продуцентите на предаването защо бяха отменени ратайските битки.

Снимка: bTV Media Group

Ще чуете и неизлъчван разговор между Кирил и Любо, в който актьорът нарича Жоро - Фестър (герой от филма „Семейство Адамс“).

Снимка: bTV Media Group

„Единственото, за което супер много ме е яд, че нахлузих Иво от тъпо по-тъпо“ – така Кирил коментира отпадането на ратайските битки заради бойкота, който двамата с Иво направиха чрез поведението си.

Снимка: bTV Media Group

„Те какво искат. Две седмици подред ме пращат ратай и на дуели и сега са сърдити. Какво очакват – да пратя теб, Жоро, Стефан и Живка на арената ли?“ – споделя Ваня пред Ралица в друг неизлъчван в ефира разговор.