Днешният 5 декември е Международният ден на доброволеца. По този повод Красимира от „Фермата“ 7 поздрави всички доброволци.

Краси е доброволец към Аварийно спасяване и наскоро публикува снимка от едно от обученията.

„Колкото повече хора са подготвени за извънредни ситуации, толкова повече шанс имаме за оцеляване“ – написа тя в Инстаграм.

Разбира се, най-много интерес през уикенда предизвика Лора, която отпразнува в събота 25-ия си рожден ден. В компанията на голяма част от бившите фермери тя бе в Сърница, край язовир Доспат.

Интервюто, което тя даде пред bTV, можете да видите тук:

В кратък клип, част от нейно Story, виждаме как Лора вика гостите за вечеря с камбана, точно както се прави във „Фермата“.

Снимка: instagram.com

Сред гостите бяха Ивайло, Теди и Цвети.

Снимка: instagram.com

Снимка: instagram.com

По-рано през седмицата Цвети публикува и снимка с Виктор, вероятно направена край някой параклис в Родопите.

„Намирайте източници на позитивна енергия! И се усмихвайте много! И обичайте! И се наслаждавайте! И мечтайте! Няма по-добра терапия за добро настроение!“ – написа Цвети в типичния нищо конкретно не казващ стил на жена, която се стреми към кариера на инфлуенсър.

Цоньо публикува снимка от лов и друг кадър, на който свири на акордеон. Втората снимка съдържа един очарователен детайл на заден план – бутилка от безалкохолно, пълна с течност, която поразително прилича на домашна ракия.

Много любопитно е и видеото, което Анастасия публикува в петък.

„Вие сте с Голямата уста на „Фермата“. Но днес няма да говоря. Вижте кой още е с мен“ – каза Сия от фитнес в столичния квартал "Симеоново".

За предишните събирания на участниците от "Фермата" 7 вижте тук: