Бившите участници във „Фермата“ 7 Цвети и Теди направиха в събота живо включване в Инстаграм от автомобил, докато пътуват към дома на Цоньо в село Крушево.

Снимка: instagram.com

„Отиваме на гости на Цоньо, защото в живота сме си приятели. Много съм щастлива, но мога и да порева малко“ – пошегува се Теди с коментар на зрител.

Живеещата в САЩ старозагорка поясни, че ще остане в България за Коледа и Нова година.

„Цоньо каза, че ще готви прасе, но аз няма да ям, защото спазвам коледните пости“ – призна Цвети.

„Имаме си частен шофьор. И диджей си имаме“ – казаха загадъчно двете, без да уточняват кои са другите в колата.

„Цвети, дръж здраво Виктор, той ти е дар от Бога“ – написа зрител, на което бившата стюардеса отговори „Може би е така“.

„Лора не е страхлива, може да понесе много… Ваня е силен играч. И двете бяхме отстранени от нея“ – коментираха двете жени, подтикнати от зрителски въпроси.

На следващия ден те се включиха заедно с Цоньо на живо от средновековната крепост Хоталич край Севливо.

Снимка: instagram.com

Домакинът сподели, че е щастлив и пожела всичко най-добро на дъщеря си, която в този ден навършва 30 години. Той допълни, че и бившият фермер Мариян има рожде ден – става на 29.

Снимка: instagram.com

„Вчера кметът на селото ни посрещна лично с реч. Жени пяха народни песни, имаше и питка… А сега Цоньо ни готви боб“ – разказаха Цвети и Теди.

Снимка: instagram.com

„Ще качим снимки, но някои кадри все още са табу“ – добавиха те, което означава, че с тях са и фермери, които все още не са отпаднали от риалитито (снимките на предаването приключиха в края на октомври – бел.ред.).