Преди няколко дни Виктор Каров напусна "Фермата" след зрелищен, но и джентълменски дуел със своя приятел Пламен Пеев. Днес родопчанинът гостува в „Преди обед“ със своята гайда. По средата на разговора в студиото влезе и Цвети Лозанова.

Снимка: bTV Media Group

„Свиря на гайда от 7-годишна възраст. Не беше под натиск, родителите винаги са ми давали свобода, дори понякога съм изпитвал нужда някой да ми дава насоки… Все по-рядко свиря в ежедневието, защото нямам време. Във „Фермата“ имах време и свирех с удоволствие“ – сподели Виктор.

Снимка: bTV Media Group

Той допълни, че не съжалява за неща, които вече са минали, и може би ще постъпи по същия начин, ако се върне назад във времето.

Снимка: bTV Media Group

27-годишният Виктор призна, че доста се е притеснявал, когато са започнали взаимотношенията му с Цвети.

"Аз съм човек, който подхожда отговорно към взаимотношенията си с хората, защото бях обвързан навън, а във "Фермата" ме връхлетя лавина от емоции. След излизането ми от шоуто тази страхотна девойка осъзна какво се случва и доста зряло постъпи, въпреки че е само на 19", поясни той.

Виктор призова да поставяме високо чувствата си и повече да им се доверяваме. Относно приливите и отливите в отношенията му с Цвети той коментира:

„Беше нелепо, защото там е една идеалистична среда, но въпреки всичко трудно забравяш, че те гледат зрителите“.

След влизането на Цвети в студиото водещият Сашо Кадиев се възхити „Много сте сладки! Вики е изчервен, Цвети и тя!“

Снимка: bTV Media Group

Гайдарят призна, че извън „Фермата“ отношенията им са „развиващи се", а Цвети добави, че „там всичко изглежда много незряло, докато навън сме си изговорили на друг език нещата“.

„Двете ни вселени започват да се приближават. От сблъсъка пък може да се получи Големият взрив… Цвети ми дава много увереност и ме вдъхновява“, сподели Виктор.

„Връстници сме, а и всеки си има бизнес. Мисля, че ако захванем нещо общо, можем да го развием“, сподели бившата стюардеса. Относно закачките й с Пламен тя призна, че между тях двамата няма химия.

Снимка: bTV Media Group

Мъжът от Чепеларе говори и за загубата на своя брат, който загива едва на 19 след инцидент.

„Тези неща ни напомнят, че животът е нещо преходно. Затова се стремя да прекарвам повече време с близките си. Човекът е като дървото, без корените е неустойчив“, сподели той.

Цвети призна, че двамата заедно гледат „Фермата“ и обсъждат, като за някои хора и събития са на различни мнения.

Снимка: bTV Media Group

„За мен са по-важни отношенията навън, а не това, което е монтирано така, че да интригува“, призна тя.

Снимка: bTV Media Group

„Аз повече се доверявам на излъченото, но тя ме дърпа на земята с думите „Не се поддавай на това, което виждаш“, сподели Виктор.