Новата седмица във "Фермата" донесе нов етап в отношенията между Виктор и Цвети. Двамата се целуваха в обора, където бившата стюардеса прекара последната си нощ като ратай.

Снимка: bTV Media Group

„Много обичкаш фасоните, нали? Аз 7 дни спах тук, ти 7 дни не се появи да кажеш нещо“ – каза Цвети на Виктор, преди да се отдадат на страстни целувки под прикритието на тъмнината и липсата на камери във всеки ъгъл на обора.

Снимка: bTV Media Group

Пред редакторите на предаването Цвети коментира:
Ако Виктор беше влюбен, в седмицата, в която се очаква да ми е тежко, щеше да е постоянно около мен. Бях си казала, че повече няма да го допускам по този начин… За пореден път давам шансове на нещо. Всъщност не знам на какво давам шансове.

Снимка: bTV Media Group


Аз съм почти на 1000 процента убедена, че в реалния живот дори не бихме се засекли някъде. Има нещо във Виктор, което ме тегли към него, и това е, че той много-много прилича на моя бивш приятел.

Снимка: bTV Media Group

Има някаква нотка на нежност. Ние сме точно 5 секунди окей и после сме като котка и куче.

Отношенията между Виктор и Цвети бяха обсъдени публично и от участниците в риалитито по време на срещата, на която те направиха равносметка на управлението на Живка. Дискусията доколко различни са двата свята на момчето от Чепеларе и момичето от София, и дали това изобщо е някакъв проблем, можете да чуете тук:

В края на деня Цвети легна да спи до Виктор, тъй като вече не е ратай. На неговото желание да я гали по косата тя отговори с „Ето, играй си“.

Снимка: bTV Media Group

Вижте тези моменти във видеото: