Виктор и Цвети от „Фермата“ 7 направиха общ лайв в Инстаграм профила на бившата стюардеса, която очевидно се стреми към кариера на инфлуенсър в социалните мрежи.

В 17-минутното видео, белязано от неопитността на двамата в този формат на общуване, те отговарят на въпроси от публиката. На въпроса дали са заедно те казаха уклончиво „Ето, в момента сме заедно“.

„Няма да кажем дали сме гаджета, това не е най-важното“ – поясни Цвети.

„Вече не съм с приятелката си“ – призна Виктор, който на въпрос за зодията отговори, че е Дева. Неговото желание е „Фермата“ да бъде спечелена от Пламен, а за Цвети фаворити са Лора и Мартина.

„Не си харесвам Пламен. Искам да обясня за моите думи, че е „топът на топа“. Пламен е много хубаво момче, но да не гледаме толкова повърхностно. Привличането между двама души не е само физическо. В предаването не се излъчва всичко и от 2-минутен откъс не бива да правим заключения“ – коментира Цвети.

Виктор допълни, че Пламен е най-добрият му приятел в предаването.

„Гледайте положителното у всеки участник, всички хора вътре са уникални. Ивайло например още от първия ден влезе с ясни позиции и не ги промени. Винаги е откровен. Преодолях много стереотипи благодарение на него“ – сподели гайдарят от Чепеларе.

Цвети призна, че Лора е най-чистото създание и пример за българските момичета.

„Живка е страхотен стратег. Уникална жена, ценя я. Всъщност Живка и Ивайло си приличат. За Ваня ми е трудно да говоря… Сия е луда по цялата си глава“ – добави бившата стюардеса.

Виктор коментира по-детайлно и отношенията си с Цвети.

„Тя е невероятна. Преди да вляза във „Фермата“, ако видех красива девойка на улицата, изпитвах противоречиви чувства. Много неща научих от Цвети, тя е диамантче в моя живот. Стреля в целта и много дълбоко ме анализира“ – сподели строителят от Родопите.

На друг въпрос Цвети отговори, че не си е правила ринопластика.

На финала на живото включване двамата споделиха, че отиват във Варвара, където ги очаква Сия.