По време на първата част от дуела между Виктор и Пламен страстните пушачи във фермата – Георги, Ралица и Живка, на няколко пъти се обръщаха към продукцията с молба да получат тютюн, тъй като никотиновият глад напълно е завладял съзнанието им и те не могат да издържат повече.

Поради тази причина Иван и Андрей влязоха във фермата с предложение към групата – ако всички се откажат да колят животни за храна до края на сезона, пушачите ще получат бонус от три пакета тютюн.

Снимка: bTV Media Group

Това предизвика дискусия, която прескочи в друга тема и онагледи поговорката „Къде го чукаш, къде се пука“.

„Влезли сме в предаване, в което знаем, че рано или късно ще спрат алкохол, цигари, много неща. Ако не си подготвен да се противопоставиш…“ – коментира Кирил, но Живка го прекъсна и му припомни, че той е питал вчера за ракия.

Снимка: bTV Media Group

„Тази ракия можеш да я вземеш и повече няма да ме чуеш да говоря за алкохол. Аз дори мога да я излея, но ще лишим твоята приятелка Ралица от удоволствието да кърка ракия и да отива в един друг свят или други вселени. Да направя ли едни видео дневници как изглежда Ралица преди да пие и след“ – предложи 44-годишният актьор от Карнобат.

Снимка: bTV Media Group

Ивайло подкрепи тезата му, като добави „Единственият човек тук, на когото алкохолът сменя самоличността, е Ралица“.

Снимка: bTV Media Group

„Няма какво да кажа. Не ми е приятно да обсъждаме тази тема. Да, наистина вчера се бях развеселила… Защо Кирил цял ден не дойде да ми каже. Повдигна въпроса, когато той беше настъпан. Беше му като защита. Това е грозно“ – сподели 43-годишната занаятчийка от Троян.

Снимка: bTV Media Group

По-късно Кирил коментира пред камерата на риалитито:
„Рали няма проблеми с алкохола. Тя се почерпва и от едно ниво нататък става неудържима. Нейното обкръжение – Ваня, Живка и Георги, умират от смях. Подливат й вода и тя не може да се усети, че я базикат зад гърба й. Надявам се тази вечер да има корекция“. 

Снимка: bTV Media Group

 

Трябваше ли Кирил така да нападне Ралица за алкохола?