„Tя разбива музикалните чартове с песните си и мъжките чаркове със сексапила си. Идва от Бургас и отива към Олимп“ – с тези думи Николаос Цитиридис посрещна певицата Лидия в своето шоу.

Музикалната сензация изпълни новия си хит "Грешници", след което коментира как се правят 2 милиона гледания в YouTube за има-няма 10 дни:

„Това е награда за труда ми през годините. Имам чувството, че след толкова опити Господ ми каза „Давам ти Галин, порадвай се малко на успеха“. Искам да благодаря и на Коцето, че се включи в проекта! Много забавен и щур човек.“

Снимка: bTV Media Group

„За мен беше огромно предизвикателство да пея текст, който не е близо до мен. Нямам опит с изневярата и като цяло нямам опит“ – сподели през смях Лидия.

„Факт е, че много хора се припознаха в текста, а иронията е, че аз съм писала по-голямата част от него“ – допълни певицата.

Снимка: bTV Media Group

Тя разказа, че се е запознала с Галин преди две години и половина, когато той е записвал песен в Бургас при неин познат.

Снимка: bTV Media Group

„Галин ми каза, че търси нови изпълнители и помоли да му изпратя кратки клипчета с избрани от него песни… Занимавам се с музика, откакто се помня. Преди пеех поп и джаз, пяла съм и народна музика, ходила съм на танци и модерен балет. Искам да благодаря на всичките си учители през годините!“ – призна Лидия.

Целия разговор, в който се включи и Галин, можете да видите във видеото горе.