Владимир Ампов-Графа и Михаела Филева имат нова песен - "Адженда".  Защо двамата чакат шест години, за да запишат отново парче заедно? Къде и кога снимат видеото? Вижте какво споделиха двамата изпълнители по време на гостуването си в предаването "Тази сутрин".

"Слагаме хикс на негативните емоции и на пълния си график - поне в песента", каза Михаела.

"В живота все по-трудно става така, поне при мен. От много години трудно почивам и чувствам вина, когато си пусна филм и се излежавам вкъщи", каза Графа.

"Съвсем спонтанно се появи този проект - с много усмивки и желание", допълва той.

"Исках да направя парче в афробийт, тъй като в българската музика няма много такива песни", каза Графа.

"Обичам да употребявам думички, които не са много стандартни. Думата "адженда" означава график", допълва той.

"Мястото е Камчийски пясъци. Много благодарим на Люси Иларионов, който е режисьор на видеото", отговаря Филева къде е снимано видеото към песента.

"Ако човек може да сложи "хикс" поне за един ден и да излезе от матрицата и коловозите - супер! Това е нашето пожелание - да се радваме на живота всички заедно", каза Ампов.

"Много се радвам, че можем да се срещаме с публиката, защото това ни липсваше. Хората са зажаднели за култура и музика", допълва той.

Къде феновете ще могат да слушат двамата това лято? Вижте какво още споделиха Графа и Михаела Филева във видеото в сайта на bTV Новините.