Феновете на Михаела Филева получиха цели два подаръка от изпълнителката - нова песен и първи концертен албум. Певицата гостува в студиото на COOLt, за да разкаже подробности за творческите си проекти.

"На Нова година бях в планината. Аз много обичам прекарванията сред природата. Разходихме се до няколко еко пътеки в Стара планина, беше много приятно. Едно по-различно посрещане на Нова година от това, което съм свикнала досега", каза тя.

"През лятото опознах начето Черноморие така, както никога досега. Сега успях да обърна и повече внимание на първо място на близките си, за което съм благодарна на 2020 година", допълва Филева.

"Едно от местата кравй Велико Търново, където задължително ходя, е град Дебелец - част от детството ми е преминало там при баба и дядо", допълва тя.

"Музиката е моята най-голямата утеха и приятел", коментира Михаела предизвикателната и трудна 2020 година.

"Четвъртият студиен албум е на прага на издаването си, като голяма част от песните са написани точно в този период", допълва тя. 

Певицата сподели подробности и за първия си концертен албум, като си пожела 2021-ва да бъде отново концертна година за всички ни.

Вижте какво още сподели Михаела Филева във видеото най-горе!