Ladyzone.bg навърши 10 години. А по-хубаво от рожден ден е само рожден ден, споделен с приятели. И когато по такъв хубав повод те ти пожелаят прекрасни неща, разбираш, че си е струвало - всяка написана дума, всяко направено интервю, всяко заснето видео и всичко онова, с което планираме да ви изненадаме и да сме ви полезни и в бъдеще.

Чуйте какво ни изпя като поздрав Михаела Филева във видеото в началото. Благодарим ти, Мише! И Графа не ни забрави с един съвсем благороднически поздрав. А Иво Аръков ни развълнува с много изпратени сърца. 

Прекрасната Ромина Андонова поздрави целия ни екип. "Пожелавам ви истинско приятелство, взаимна подкрепа в екипа, както и нестихващ поток от ентусиазъм и прекрасни идеи, които да споделяте в сайта, а ние всички да четем с интерес!"

Добри думи за нас и работата ни дойдоха и от пиар експерта Ива Екимова, водещите на "Търси се" Меги Димчева и Нели Хаджийска, водещата на COOLt Поли Гергушева.

Актрисата Елена Петрова, която е първото лице на сайта, също ни зарадва с топлия си глас. 

Вики от "Мастило", която също е била част от нас с лицето и гласа си, страшно ни усмихна с този поздрав:

Щастието не намалява, когато се сподели! И се надяваме всеки, споделил нашето щастие от рождения ни ден, да умножи своето.

Благодарим на всички читатели и приятели. Бъдете все така винаги с нас!

Последвайте ни във Facebook и в Instagram.
Ако имате история, която искате да разкажем, пишете ни на ladyzone@btv.bg